Τζόνσον: «Σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω»!

Την ώρα που η πρώην γυναίκα του είχε τροχαίο ατύχημα κατευθυνόμενη προς τη φυλακή για να τον επισκεφθεί, ο Αντάμ Τζόνσον με δηλώσεις στη Daily Mirror φέρνει στο προσκήνιο συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με το σοκ που έφερε στη ζωή του το σκάνδαλο με την αποπλάνηση της 15χρονης οπαδού πριν δυο χρόνια! 



Τζόνσον: «Σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω»!
Ο Τζόνσον δεν διστάζει  να παραδεχτεί πως έφτασε στα πρόθυρα αυτοκτονίας, όμως έσωσε τη ζωή του «ένα τηλέφωνο στον Κλαρκ Καρλάιλ που πέρασε από τα ίδια προβλήματα και αποτελεί πρότυπο για μένα», όπως τόνισε ο ίδιος. 
 
Ο Καρλάιλ παλιος παικτης της Νόριτς και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στη Βρετανία αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και την κατάθλιψη αλλά τα έχει ξεπεράσει και αποτελεί ένα σημαντικό άνθρωπο που δίνει βοήθειες σε αθλητές που χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους από διαφορα προβλήματα! 
 
Η Στέισι Φλάουντερς πρώην πια συζυγος του άλλοτε διεθνή παίκτη της Σαντερλαντ και της Σίτι, ήταν μέσα στην ατυχία της και τυχερή. Έχοντας μόλις αφήσει την κόρη τους στον παιδικό σταθμό, τράκαρε αλλα οχι σοβαρά, αποκομίζοντας μονάχα μώλωπες στο σώμα της και εκδορές στο πρόσωπό της.
 
Η 27χρονη, σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πλέον αναρρώνει σπίτι της. 
 
Έχοντας περάσει από αρκετές δοκιμασίες, ελέω Τζόνσον, έχει αφήσει την παλιά της ζωή, έχοντας επανέλθει στα φυσιολογικά και πλέον εργάζεται σε γραφείο στο Σάντερλαντ.
 
Ο πρώην σύζυγός της και ποδοσφαιριστής, είχε συλληφθεί για αποπλάνηση 15χρονης, το Μάρτιο του 2015. Ένα χρόνο αργότερα κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση για παιδεραστεία.