Της χάλασε το... πάρτι

Θα ήταν έκπληξη να έμενε εκτός Ευρώπης η Σέλτικ, που ωστόσο δεν κατάφερε να μετρέψει σε πάρτι την αυλαία των ομίλων του Champions League, με την Άντερλεχτ να της χαλάει τα πλάνα. Ένα αυτογκόλ έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, με τον Σιμούνοβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων λίγο μετά την συμπλήρωση μιας αγωνιστικής ώρας.



Της χάλασε το... πάρτι

Οι Κέλτες είχαν καταφέρει να πάρουν τη νίκη με σκορ 3-0 στο κομβικής σημασίας παιχνίδι στις Βρυξέλλες και συνεπώς θα έπρεπε να βάλουν τα χέρια τους και να βγάλουν τα μάτια τους για να χάσουν την διαφορά στο μεταξύ τους και να μείνουν εκτός της κλήρωσης της Δευτέρας για το Europa League.

Ωστόσο το πράγμα δεν πήγε όπως θα ήθελε η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, με τους Βέλγους να παίρνουν μια νίκη κυρίως ψυχολογίας παρά τις σημαντικές απουσίες τους και την έλλειψη καθαρής αγωνιστικής ταυτότητας. Αποτέλεσμα που σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προβληματίζει την Σέλτικ ενόψει συνέχειας...

Παρέμεινε στη μία νίκη σε 12 ευρωπαϊκά ματς με τον πρώην προπονητή της Λίβερπουλ η σκωτσέζικη ομάδα, που δεδομένα θα πρέπει να δουλέψει για να μην έχει σύντομη παρουσία στους «32» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.