Ενζονζί: «Δεν είμαι στο Λονδίνο για μεταγραφή»

Ο Στίβεν Ενζονζί αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο, ο οποίος δεν σχετίζεται με μεταγραφή στην Άρσεναλ, αλλά ούτε καν με το ποδόσφαιρο.



Ενζονζί: «Δεν είμαι στο Λονδίνο για μεταγραφή»

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ δεν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Σεβίλλης μετά το 3-3 με τη Λίβερπουλ και, με αφορμή την παρουσία του στο Λονδίνο, κυκλοφόρησαν φήμες περί συζητήσεων με την Άρσεναλ, κάτι που ο ίδιος διέψευσε.

«Ήρθα να δω το γιο μου που ζει εδώ και απολαμβάνω να περνάω χρόνο μαζί του. Δεν υπογράφω στην Άρσεναλ ή αλλού» δήλωσε ο Ενζονζί.

Παρόλα αυτά, ο Γάλλος πρόσθεσε ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Ανδαλουσίας και λαμβάνοντας υπόψιν το «αγγλικό» παρελθόν του, κατά το οποίο αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Μπλάκμπερν και άλλα τόσα στην Στόουκ, είναι δεδομένα πως το όνομά του θα απασχολήσει αρκετά ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Τέλος, αξίζει να πως ο λόγος για τον οποία τα «έσπασε» με τον Εδουάρδο Μπερίτσο ήταν τα όσα του είπε ο Αργεντινός κόουτς -σε έντονο ύφος- για την απόδοσή του κατά το ημίχρονο του αγώνα με την Λίβερπουλ. «Τα καταλαβαίνω, αλλά κάτι ράγισε μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος μέσος.

Δημήτρης Κουντούρης