Ποτσετίνο: “Χωρίς σχόλια”

Ο προπονητής της Τότεναμ, Μάουρο Ποτσετίνο, σχολίασε τα λεγόμενα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τονίζοντας πως δεν θέλει να πάρει θέση.



Ποτσετίνο: “Χωρίς σχόλια”
Ο τέως διαιτητής της Premier League, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, είχε δηλώσει πως στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Τσέλσι άφησε τα “σπιριούνια” να αυτοκαταστραφούν... “Χωρία σχόλια, συγγνώμη αλλά δεν θα πω απολύτως τίποτα...” τόνισε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός, για να προσθέσει: “Δεν ξέρω, είναι δύσκολο να μιλάω γι' αυτό το θέμα. Αυτή τη στιγμή η θέση μου είναι να είμαι έξω από όλο αυτό και δεν θέλω να μιλάω ούτε για τις αποφάσεις του διαιτητή, ούτε για τη συμπεριφορά του, ούτε για το αν ήταν καλός ή όχι. Το καταλαβαίνω, είναι δύσκολο να είσαι διαιτητής. Αυτό το βλέπουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις, με τους παίκτες να διαμαρτύρονται για φάουλ, πέναλτι και άλλα Εμείς είμαστε οι πρώτοι που καταλαβαίνουμε τη δουλειά τους''.
 
Προτιμώ να μην λέω κουβέντα και να μην αμφισβητώ για το αν κάτι είναι σωστό ή λάθος. Θέλω να παραμένω σιωπηλός και να είμαι συγκεντρωμένος στο πως θα βοηθήσω την ομάδα μου ή όχι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Λιόντος