Άλαρνταϊς: «Δε θα ρισκάρω με Απόλλωνα, στόχος η νίκη με Λίβερπουλ»

Ξεκάθαρο μήνυμα του Σαμ Άλαρνταϊς πως δεν ενδιαφέρεται για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού και στόχος του είναι η νίκη επί της Λίβερπουλ στο προσεχές ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.



Άλαρνταϊς: «Δε θα ρισκάρω με Απόλλωνα, στόχος η νίκη με Λίβερπουλ»

Ο τεχνικός της Έβερτον δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει στην αδιάφορη και τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για το Γιουρόπα Λιγκ. «Θα ήθελα να προτείνω στους οπάδους, πως αν σκοπεύουν να σπαταλήσουν λεφτά για να το παρακολουθήσουν, θα στείλω μια ομάδα που δεν πρόκειται να διακινδυνέψει πολλούς παίκτες που θα αντιμετωπίσουν τη Λίβερπουλ».

Ο Άλαρνταϊς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο Άνφιλντ και δεν θέλει να επιβαρύνει τους παίκτες του, αποφεύγοντας το ενδεχόμενο να αποκομίσει κάποιον τραυματία από το ευρωπαϊκό ματς.

Τα «ζαχαρωτά» έχουν μόλις ένα βαθμό στον όμιλο, τη χειρότερη συγκομιδή αγγλικής ομάδας στην Ευρώπη. Το παιχνίδι στην Κύπρο έχει τυπική διαδικασία και θα επιδιώξει μόνο να αποφύγει την τελευταία θέση.

Ο αγώνας με τους «κόκκινους» είναι πιο σημαντικός, με τον 63χρονο κόουτς να θέλει να διαφυλάξει τους ποδοσφαιριστές του...

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο αρχηγός της ομάδας, Γιαγκέλκα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ.