«F*** off»! «Πόλεμος» μέσω twitter για Λίνεκερ, Σίρερ και Ράιτ με φίλους της Άρσεναλ!

Διαδικτυακός «πόλεμος» ξέσπασε ελέω... twitter, στην εκπομπή MOTD του BBC Sport, μεταξύ των Γκάρι Λίνεκερ, Άλαν Σίρερ, Ίαν Ράιτ και μερίδα οπαδών της Άρσεναλ.



«F*** off»! «Πόλεμος» μέσω twitter για Λίνεκερ, Σίρερ και Ράιτ με φίλους της Άρσεναλ!

Έντονα δυσαρεστημένοι οι φίλοι των "Κανονιέρηδων" από την κριτκή των τριών παρουσιαστών στο "Match of the Day", στον απόηχο της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι ύμνοι για τη νίκη της ομαδας του Μουρίνιο εξόργισε μερικούς, αναγκάζοντας τους τρεις άνδρες να ξεκινήσουν ένα διαδικτυακό διάλογο μέσω Τουίτερ.

Χαρακτηριστικές απαντήσεις, το προσωπικό "τουίτ" του Σίρερ σε φίλαθλο, όπου αναφέρει "Έχουμε δεχθεί (σ.σ. η Άρσεναλ) 19 γκολ. Η Σουόνσι βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και έχει δεχθεί 18". Ο Ράιτ με τη σειρά του, όντας και παλιός παίκτης των "Κανονιέρηδων", απόρησε με τα σχόλια, "Δεν πιστεύω ότι είναι πραγματικοί φίλαθλοι της Άρσεναλ. Δεν υπάρχει ευγενικός τρόπος να πεις Άντε Γ...", για να συνεχίσει "Ο Αρσέν Βενγκέρ είπε πως τα λάθη ήταν καταστροφικά".

Ο Λίνεκερ από την άλλη, έριξε τους τόνους, θέλοντας να "υπερασπιστεί" την εκπομπή με αρκετή δόση χιούμορ. "Πάνω από 5 εκατομμύρια παρακολουθείτε την εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Συγγνώμη απ'όλους που είμαστε προκατειλημμένοι εναντίον της ομάδας σας."

Το... πινγκ-πονγκ συνεχίστηκε αρκετά. Η κριτική των τριών σχολιαστών προκάλεσε εμφανή θύελλα αντιδράσεων, με το Τουίτερ να παίρνει κυριολεκτικά "φωτιά".