Φάμπρεγας: «Περήφανος γι' αυτό που κατάφερα»

Στην εντελώς διαφορετική κατάσταση που αντιμετωπίζει φέτος στην Τσέλσι, με τον Αντόνιο Κόντε να τον υπολογίζει σε πολύ σημαντικό βαθμό, συγκριτικά με την περασμένη σεζόν, στάθηκε ο Σεσκ Φάμπρεγας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Λονδίνο, το βράδυ της Τρίτης.  



Φάμπρεγας: «Περήφανος γι' αυτό που κατάφερα»

Ο Ισπανός χαφ των «μπλε» ανέτρεψε τα δεδομένα που τον ήθελαν να παραγκωνίζεται την περσινή αγωνιστική περίοδο και φέτος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του κέντρου για τους Πρωταθλητές Αγγλίας.

«Είμαι περήφανος που κατάφερα να δείξω στον προπονητή μου ότι αξίζω να με υπολογίζει και να παίζω. Είναι υπέροχη η σχέση μου με τον Κόντε και αισθάνομαι ότι με εμπιστεύεται απόλυτα. Είμαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και ένα από τα μεγαλύτερα “όπλα” της αγωνιστικής μου κατάστασης, είναι και το γεγονός πως σε πνευματικό επίπεδο αισθάνομαι πολύ καλά» ήταν τα λόγια του Φάμπρεγας, που ανέφερε για το ματς με τους «ροχιμπλάνκος»:

«Πάμε για τη νίκη και την πρωτιά. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα απολαύσει ο κόσμος δεδομένης της ποιότητας των δύο συλλόγων».