Το... ξανασκέφτεται για την πρωτιά ο Κόντε

Η 1η θέση του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν εγγυάται πιο εύκολη συνέχεια στους «16» και ο Αντόνιο Κόντε έδειξε να ανησυχεί για τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν για την Τσέλσι μέσω της κορυφής του γκρουπ στο οποίο συμμετέχει, ενόψει και του τελευταίου αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γκούντισον Παρκ».  



Το... ξανασκέφτεται για την πρωτιά ο Κόντε

Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Αγγλίας, φανέρωσε τις σκέψεις του και για την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά και τις... ματιές που ρίχνει στους υπόλοιπους ομίλους και τις ομάδες που βρίσκονται στη 2η θέση...

«Εμείς πάντοτε θα προσπαθούμε να κερδίζουμε στα παιχνίδια μας, όμως, αν ρίξει κανείς μια ματιά στα υπόλοιπα γκρουπ, θα δει ότι δεν είναι και το καλύτερο σενάριο να τερματίσεις στην κορυφή γιατί στη 2η θέση των ομίλων υπάρχουν ομάδες όπως οι Ρεάλ, Μπάγερν, Γιουβέντους... Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα δούμε από εκεί κι έπειτα τι θα γίνει...» ανέφερε ο Αντόνιο Κόντε, που αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Νταβίντ Λουίζ και τη διαφορετική φετινή κατάσταση με τη συμμετοχή του Φάμπρεγας στα βασικά του πλάνα.

Όταν ο Ιταλός ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Βραζιλιάνο στόπερ κι αν αυτός είναι ο κυριότερος λόγος της απουσίας του από το ματς της Τρίτης, απάντησε πως: «Αν δεν με πιστεύετε είναι δικό σας πρόβλημα. Ο Νταβίντ έπαιξε και στο ματς με την Καραμπάκ μετά το θέμα που είχε προκύψει...».

Όσο για τον Ισπανό χαφ που προς τιμήν του ανέτρεψε την αρνητική κατάσταση που βίωνε πέρυσι και κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στα σχέδια του Κόντε, ο προπονητής της Τσέλσι είχε να πει ότι: «Στην αρχή της περασμένης σεζόν προσπάθησα να παίξω με τον Μάτιτς και τον Καντέ στα χαφ, όμως ο Σεσκ δούλευε συνεχώς και έβλεπα πόσο αφοσιωμένος ήταν. Ο προπονητής πάντα καλείται να παίρνει την καλύτερη απόφαση για την ομάδα του και από τη στιγμή που παίζει καλά και δουλεύει σκληρά, αξίζει να παίζει».