«Κανένας κίνδυνος για τη θέση του Σάουθγκεϊτ»!

Την παραμονή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας και μετά το τέλος του Μουντιάλ, ανεξάρτητα από την πορεία της ομάδας, προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της FA, Μάρτιν Γκλεν!  

«Κανένας κίνδυνος για τη θέση του Σάουθγκεϊτ»!

Το στέλεχος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας ρωτήθηκε για το κατά πόσο κρίσιμο είναι για τον κόουτς των «τριών λιονταριών» το ερχόμενο τουρνουά στη Ρωσία και η απάντησή του ξάφνιασε πολλούς:

«Θα είναι μαζί μας και για άλλες διοργανώσεις. Έχουμε μακράς διάρκειας πλάνο. Τέτοιου είδους πλάνα θέλουν χρόνο. Επομένως και αρνητικά αποτελέσματα να έχουμε στο άμεσο μέλλον, δεν θα επηρεαστεί το πλάνο μας», τόνισε αρχικά ο Γκλεν και συνέχισε:

«Σαφώς και αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει με… free pass στη Ρωσία. Το Μουντιάλ είναι πολύ σημαντικό και θα συμβάλλει στην μελλοντική μας πρόοδο. Πάμε εκεί με στόχο τη νίκη, αλλά θα πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Κανείς δεν θέλει να πραγματοποιήσουμε κακό Μουντιάλ. Αισιοδοξούμε πως ο Γκάρεθ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα μας πάει μπροστά και στα επόμενα τουρνουά».