Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ 0-1 (Ημίχρονο)

Με το γκολ του Άντζελο Ογκμπόνα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους προηγείται η Γουέστ Χαμ της Μάντσεστερ Σίτι στην ανάπαυλα της αναμέτρησης του «Έτιχαντ» για τη 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ 0-1 (Ημίχρονο)

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει μείνει μακριά από το πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και δυσκολεύεται αφάνταστα να διασπάσει την άμυνα της Γουέστ Χαμ, η οποία έχει κατέβει στο γήπεδο με αμυντικό προσανατολισμό αλλά με διάθεση να εκμεταλλευτεί την παραμικρή απροσεξία του αντιπάλου.

Κάτι που φάνηκε αρχικά στο 35ο λεπτό, όταν δηλαδή σημειώθηκε η πρώτη σοβαρή φάση του πρώτου μέρους. Αντόνιο και Λανσίνι αντάλλαξαν πάσες έξω από την περιοχή και όταν ο Σίλβα επιχείρησε να κλέψει την μπάλα, την έστρωσε άθελά του στον δεύτερο, ο οποίος δεν κατάφερε με δυνατό σουτ να εξουδετερώσει τον Έντερσον, ο οποίος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 45ο λεπτό ωστόσο οι «πολίτες» δεν τη γλίτωσαν. Ο Κρέσγουελ υποδέχτηκε βρισκόμενος σε πλάγια θέση την μπάλα από εκτέλεση κόρνερ και σέντραρε εντός μεγάλης περιοχής βρίσκοντας τον Ογκμπόνα, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έβαλε σε μπελάδες τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα κυνηγήσουν για άλλη μια φορά την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Οταμέντι, Μανγκαλά, Γουόκερ, Ντανίλο, Ντελφ, Ντ. Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Σανέ, Στερλινγκ, Αγουέρο

Γουέστ Χαμ: Άντριαν, Ράις, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ζαμπαλέτα, Φερνάντεζ, Μαζουακού, Κουγιατέ (43’ Σακό), Ομπιάνγκ, Λανζίνι, Αντόνιο