Όταν οι «αετοί» δεν ανοίγουν τα φτερά τους!

Την αδυναμία της στο σκοράρισμα επιβεβαίωσε ακόμη μια φορά η Κρίσταλ Πάλας, μετά την εκ νέου "άσφαιρη" εμφάνισή της με την Γουέστ Μπρομ.



Όταν οι «αετοί» δεν ανοίγουν τα φτερά τους!

Οι "αετοί" έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ η οποία σε 10 συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες δεν μπορεί να σκοράρει. Η Πάλας έχει, μαζί με τη Σουόνσι, τη χειρότερη επίθεση στο αγγλικό πρωτάθλημα, με μόλις 8 γκολ και κατώτερη συγκομιδή τερμάτων από τους "κύκνους", έχοντας παθητικό 25, έναντι 18.

Το μακρινό 1950, ήταν η τελευταία φορά που αγγλικός σύλλογος παρουσιάζεται τόσο προβληματικός στο σκοράρισμα, με την Μάντσεστερ Σίτι τότε να μη βρίσκει δίχτυα για 12 διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Παρά την επιθετική της "αφλογιστία", η Πάλας κατόρθωσε να πάρει πολύτιμο βαθμό, για τη μάχη των ουραγών της βαθμολογία. Η Γουέστ Μπρομ, μάλλον ήταν άξια της μοίρας της, αφού σημείωσε 20 τελικές προσπάθειες χωρίς να τις μετουσιώσει. Αριθμός που "άγγιξε" τα υψηλότερα επίπεδα ευκαριών της στο πρωτάθλημα, έχοντας ρεκόρ μέχρι στιγμής 22 τελικές, το Δεκέμβριο του 2015, στο νικηφόρο 1-0 με αντίπαλο τη Νιουκάστλ.

Έλενα Χαριτάκη