Αζάρ: «Δεν με πείραξε που δεν έκανα χατ-τρικ»

Ο επιθετικός και σκόρερ των δύο τερμάτων της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, δήλωσε πως η νίκη της ομάδας (3-1 τη Νιούκαστλ) είναι αναμφίβολα πιο σημαντική από τα προσωπικά του γκολ. 



Αζάρ: «Δεν με πείραξε που δεν έκανα χατ-τρικ»
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Τσέλσι με την Νιούκαστλ, ο Βέλγος στάθηκε τόσο στο πρώτο γκολ, όσο και στην εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα: «Δεν θεωρώ πως ήταν τυχερό το πρώτο γκολ (η μπάλα έσκασε κάτω και στην ουσία, «ξεγέλασε» τον Ντάρλοου). Το σημαντικότερο όλων είναι να στείλεις τη μπάλα στα δίχτυα, αυτός ήταν, άλλωστε, ο λόγος που σούταρα».

«Δεν είναι για εμένα πρόβλημα το γεγονός ότι δεν πέτυχα χατ-τρικ. Η νίκη είναι το πιο σημαντικό πράγμα από όλα. Παίζουμε πάλι την Τετάρτη και η ξεκούραση κάποιες στιγμές είναι καλή (αντικαταστάθηκε από τον Γουίλιαν στο 78’). Δεν κρύβω ότι με το που σκόραρα το δεύτερο γκολ ήθελα να πετύχω το χατ-τρικ, αλλά εφόσον σκόραραν τα παιδιά κανένα πρόβλημα».

Όσο για την εκτέλεση πέναλτι: «Από τη στιγμή που πήρα τη μπάλα στα χέρια μου ήθελα να το κάνω. Ήθελα απλά να πέσει ο τερματοφύλακας, αν δεν έπεφτε, θα είχα πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Λιόντος