Πάλι καλά να λέει η Τότεναμ

Στο 1-1 έμειναν Γουότφορντ και Τότεναμ στην αναμέτρηση του «Vicarage Stadium», με τους φιλοξενούμενους να παίζουν στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου μέρους με παίκτη λιγότερο και τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι στο φινάλε.



Πάλι καλά να λέει η Τότεναμ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η ομάδα του Ποτσετίνο που χάνει επαφή με την τετράδα. Σταθερά στην 8η θέση οι γηπεδούχοι του Μάρκο Σίλβα.

Το ματς:

Πιο δυνατά μπήκε στο παιχνίδι Τότεναμ, η οποία από το ξεκίνημα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία του Γκόμεζ. Παρόλα αυτά, η Γουότφορντ ήταν αυτή που βρήκε το γκολ στην πρώτη της ουσιαστικά φάση στο ματς. Στο 13’ ο Ριτσάρλισον εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καμπασέλ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η ομάδα του Ποτσετίνο έδειξε προς στιγμήν να αποπροσανατολίζεται, όμως κατάφερε να απαντήσει άμεσα! Ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στον Ριτσάρλισον, οι «spurs» βγήκαν στην αντεπίθεση στο 25’, ο Έρικσεν βρήκε πανέμορφα τον Σον και αυτός νίκησε τον Γκόμεζ για το 1-1. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να έχουν διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως δεν μπόρεσαν να βγάλουν άλλη μεγάλη φάση μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου κύλησαν ήρεμα, αλλά τα δεδομένα του ματς άλλαξαν στο 52’. Ο Ντάβινσον Σάντσες αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Άτκινσον (συμβουλεύτηκε τον βοηθό) για μαρκάρισμα πάνω στον Ριτσάρλισον και άφησε την Τότεναμ με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σίλβα έκανε πιο επιθετική τη Γουότφορντ, που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή, αλλά το σουτ του Ντουκουρέ σταμάτησε στο δοκάρι του Γιορίς. Η Τότεναμ από την πλευρά της δεν έδειξε πάντως καμία διάθεση να μείνει πίσω και με ρίσκο έψαχνε την ανατροπή στο σκορ. Όσο περνούσαν τα λεπτά όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν να αντιμετωπίσουν και την επιπλέον κούραση, με τους «hornets» να παίρνουν τον έλεγχο, αλλά το 1-1 να μην αλλάζει έως και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης και παρά τις «φωνές» για πέναλτι σε χέρι του Ντάιερ στο φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουότφορντ: Γκόμεζ, Μαριάπα, Προντλ, Καμπασέλ (64’ Καπού), Κίκο Φεμένια, Ζέγκελαρ, Ντουκουρέ, Κλέβερλι (88’ Γκρέι), Περέιρα (67’ Καρίγιο), Ριτσάρλισον, Ντίνεϊ

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Σάντσες, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντεμπελέ, Ντάιερ, Έρικσεν (64’ Σισοκό), Άλι, Σον (77’ Λαμέλα), Κέιν