Προ των πυλών ο νέος προπονητής της Ρέιντζερς

Κοντά στον νέο της προπονητή -έναν ακόμη τα τελευταία χρόνια και ενώ παραδοσιακά δεν τους άλλαζε… σαν τα πουκάμισα- βρίσκεται η Ρέιντζερς, με τον πρόεδρο Ντέιβ Κινγκ να επιβεβαιώνει την είδηση.



Προ των πυλών ο νέος προπονητής της Ρέιντζερς

Έχοντας, λοιπόν, απολύσει τον Πέντρο Καϊσίνια μετά τα κάκιστα αποτελέσματα στην σεζόν, οι Προτεστάντες σκοπεύουν να ανακοινώσουν πολύ σύντομα την πρόσληψη νέου τεχνικού, που θα έρθει λίγες εβδομάδες μετά τον προκάτοχο της θέσης σε μια προσπάθεια που θα κάνει να πάει την ομάδα ένα βήμα παρακάτω.

Το σημαντικότερο για τους Σκωτσέζους είναι πως το συμβόλαιό του θα είναι τριετές, δείχνοντας την πίστη του συλλόγου πως τούτη την φορά το εγχείρημα θα πετύχει και δεν θα αναγκαστεί ο σύλλογος να «ξεπουλήσει» για ακόμη μία φορά τις αξίες του στέλνοντάς τον κι αυτόν σπίτι του. Υπενθυμίζεται πως κατά την πλούσια ιστορία της Ρέιντζερς έχουν καθίσει στον πάγκο της 27 προπονητές με κανονικό ή προσωρινό ρόλο, με τους 11 από αυτούς να εναλλάσσονται από το μιλένιουμ και μετά και τους τέσσερις εξ’ αυτών μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Στιούαρτ ΜακΚολ.

Αναμένοντας…