Κρύο βράδυ Τετάρτης στο Στόουκ...

Η Λίβερπουλ έχει την πιο δύσκολη αποστολή στο μενού των αποψινών αγώνων για την 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στο Στόουκ φιλοξενούνται οι «κόκκινοι», να γλιτώσουν ό,τι πήγε να πάθει η Σίτι θέλουν στην Άρσεναλ απέναντι στη Χάντερσφιλντ.  



Κρύο βράδυ Τετάρτης στο Στόουκ...

Με τον Μαρκ Χιουζ να έχει επεκτείνει την παραμονή του στους «πότερς» μέχρι και το 2019, η ομάδα του Μαρκ Χιουζ θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική και να κάνει πολύ δύσκολο το βράδυ για τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ θα βρεθεί στο Στόουκ έπειτα από το ισόπαλο ντέρμπι με την Τσέλσι, όμως με θετικό αποτέλεσμα μπορεί να βρεθεί εντός 5άδας ξανά.

Η πρωτοπόρος Σίτι, κατάφερε πριν από λίγες μέρες να φύγει από την έδρα της νεοφώτιστης Χάντερσφιλντ με το υπέρ της 2-1 που διαμορφώθηκε με ανατροπή στα τελευταία λεπτά και απόψε υποδέχεται τη Σαουθάμπτον με στόχο, τουλάχιστον μπροστά στο κοινό της, να συνεχίσει το σερί και αν δύναται, δίχως... μπελάδες.

Οι «terriers» από την πλευρά τους, έδωσαν πολλά στο ματς με τους «πολίτες», έβγαλαν όση ενέργεια μπορούσαν προκειμένου να πάρουν κάτι από το παιχνίδι της Κυριακής, όμως ηττήθηκαν και σήμερα φιλοξενούνται από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς». Με άγχος ήρθε το 1-0 των «κανονιέρηδων» επί της Μπέρνλι στο Turf Moor και ο Βενγκέρ ευελπιστεί αυτό το αποτέλεσμα ν' αποτελέσει την απόδειξη πως οι παίκτες του ξέρουν ότι η προσπάθεια τελειώνει μονάχα στο τελευταίο σφύριγμα.

Οι «clarets» του Σον Ντάις φιλοξενούνται από τη Μπόρνμουθ ανήμερα των 40ων γενεθλίων του Έντι Χάου που από την πλευρά του θα περιμένει ένα καλό δώρο από τους ποδοσφαιριστές του...

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι κοντράρεται με τη Σουόνσι και στη θεωρία το παιχνίδι μάλλον εύκολα μπορεί να κυλήσει για τους «μπλε» δεδομένης της κακής αγωνιστικής κατάστασης των «κύκνων», της παρουσίας τους στη ζώνη του υποβιβασμού και του ενός βαθμού στα τελευταία πέντε ματς.

Μεγάλο ματς στο «Γκούντισον Παρκ» ανάμεσα στην Έβερτον και τη Γουέστ Χαμ. Τα «ζαχαρωτά» ακόμα διατηρούν τον Άνσγουορθ στον πάγκο και αδυνατούν να «ξυπνήσουν» αφού υπέστησαν νέα βαριά ήττα την περασμένη Κυριακή με το 4-1 από τη Σαουθάμπτον. Τον πρώτο του βαθμό στον πάγκο των «σφυριών» πήρε ο Ντέιβιντ Μόγιες με το 1-1 κόντρα στη Λέστερ, οι δυσκολίες δεν έχουν ξεπεραστεί με δύο παιχνίδια, αλλά τουλάχιστον για σήμερα, ο Σκωτσέζος ξέρει ότι μπορεί να βγάλει τη νέα του ομάδα από τις επικίνδυνες θέσεις!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 28/11

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας 0-0

Λέστερ – Τότεναμ 2-1

Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-4

Γουέστ Μπρομ – Νιούκαστλ 2-2

Τετάρτη 29/11

Μπόρνμουθ – Μπέρνλι (21:45)

Άρσεναλ – Χάντερσφιλντ

Τσέλσι – Σουόνσι

Έβερτον – Γουέστ Χαμ (22:00)

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον

Στόουκ - Λίβερπουλ