Έμεινε όρθια η Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ βρέθηκε με την πλάτη στα σχοινιά αλλά κατάφερε να μείνει όρθια στην έδρα της Γουέστ Μπρομ και με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2.



Έμεινε όρθια η Νιούκαστλ

Μετά από ένα ημίχρονο που έδειχνε πως θα ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα ο Χαλ – Ρόμπσον Κανού άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, σε ένα χρονικό σημείο που θα καταρράκωνε οποιαδήποτε ομάδα, μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Αυτό φάνηκε να επιβεβαιώνεται και στο δεύτερο μέρος όταν ο Σαμ Φιλντ έκανε το 2-0, με το ρολόι να δείχνει μόλις 56’, 11 δηλαδή λεπτά μετά την επιστροφή των ομάδων από τα αποδυτήρια.

Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Κίραν Κλαρκ ξανά έβαλε την ομάδα του στο ματς, με τον Τζόνι Έβανς να γίνεται μοιραίος για την Γουέστ Μπρομ στο 83’ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Εν τέλει δεν έμελλε να αλλάξει κάτι εκ νέου, με τις δυο πλευρές να αρκούνται στον έναν βαθμό έκαστη.

Οι συνθέσεις:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Νιομ, Χεγκάζι, Έβανς, Γκιμπς (80' ΜακΚλιν), Φίλιπς, Λίβερμορ, Μπάρι (67' Γιάκομπ), Φιλντ (84' Κρικόβιακ), Ρόμπσον-Κανού, Ροντόν

Νιούκαστλ: Ντάρλοου, Γιέντλιν, Λεζέν, Κλαρκ, Μπεμπά, Χέιντεν (80' Σέλβι), Μερίνο, Ρίτσι, Μέρφι (64' Άαρονς), Πέρεθ, Χοσέλου (73' Μίτροβιτς)