«Κόλλησαν» στο μηδέν

Στο 0-0 έμειναν Μπράιτον και Κρίσταλ Πάλας, σε ένα ματς που καμία από τις δύο ομάδες δεν πρέπει να έχει ιδιαίτερα παράπονα με τον ένα βαθμό. Πρώτο φετινό ματς στην Πρέμιερ Λιγκ που κράτησαν το μηδέν στην άμυνα τους φέτος οι φιλοξενούμενοι.



«Κόλλησαν» στο μηδέν

Το ματς:

Αναγνωριστική τακτική ακολούθησαν στο ξεκίνημα οι δύο ομάδες, με τις μάχες να περιορίζονται κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Η πρώτη που απείλησε ήταν η Πάλας, όμως οι Μπεντέκε και Ζαχά νικήθηκαν αμφότεροι από τον Ράιαν. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στη συνέχεια και να δημιουργούν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Χένεσι. Ο τερματοφύλακας των «αετών» ήταν πάντως σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε να επέμβει και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε των πρώτων 45 λεπτών.

Τα πρώτα λεπτά στο δεύτερο μέρος δεν είχαν κάτι το αξιόλογο. Η Μπράιτον κατέγραψε την πρώτη καλή στιγμή στο 57ο λεπτό με τον Ντανκ, ενώ λίγο μετά ο Λόφτους-Τσικ δοκίμασε το πόδι του, αλλά ούτε αυτός έκανε κάτι καλό για την Πάλας. Τα λεπτά περνούσαν, με τις καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Χιούτον και Χότζον προσπάθησαν να αλλάξουν με τις κινήσεις τους από τους πάγκους τα δεδομένα, η Μπράιτον απείλησε με τους Στέφενς και Μάρεϊ, όμως τίποτα δεν «ξεκόλλησε» το παιχνίδι από το 0-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπράιτον: Ράιαν, Μπρούνο, Ντάφι, Ντανκ, Ζούτνερ, Στέφενς, Πρόπερ, Νόκαερτ, Ισκιέρδο (71’ Μαρτς), Γκρος (82’ Μπράουν), Μάρεϊ (85’ Χέμεντ)

Κρίσταλ Πάλας: Χένεσι, Γουόρντ, Τόμκινς, Σακό, Σλουπ, Μιλιβόγεβιτς, Καμπάιγ (66’ ΜακΆρθουρ), Λόφτους-Τσικ, Τάουνσεντ, Ζαχά, Μπεντέκε