Απίστευτη επαναφορά για την ΚΠΡ!

Με γκολ στο πρώτο και το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΚΠΡ ισοφάρισε από το πουθενά στο τελικό 2-2 απέναντι στη Μπρέντφορντ για την 19η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, αποφεύγοντας την τέταρτη διαδοχική της ήττα! 



Απίστευτη επαναφορά για την ΚΠΡ!

Με δεδομένες τις αμυντικές αδυναμίες και ελλείψεις της ομάδας του, το αρνητικό σερί με τις τρεις ήττες και την αντίσταση που έβλεπε να προβάλλουν οι ποδοσφαιριστές του, ο Ίαν Χόλογουεϊ σίγουρα θα μπορούσε να δηλώσει ικανοποιημένος από το πρώτο μέρος, όπου παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, το σκορ παρέμενε στο 0-0.

Με την έναρξη της επανάληψης, η ΚΠΡ έφτασε κοντά στο γκολ στο 47' όταν από κόντρα στον Σιλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Σε αντιδιαστολή, η Μπρέντφορντ ήταν πιο αποτελεσματική. Ο Λάσε Βάιμπ σκόραρε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των «bees» και άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, παρά την παρουσία του Μπαπτίστ μπροστά του, που δεν κατάφερε να σταματήσει την προσπάθεια προτού νικηθεί και ο Άλεξ Σμίθις στην εστία των Ρέιντζερς για το 1-0.

Ο Βάιμπ σκόραρε και πάλι στο 81' με χαμηλό σουτ έπειτα από γύρισμα του Σόιερς για να διαμορφωθεί το 2-0 στο «Λόφτους Ρόουντ». Ακόμα κι έτσι, όμως, δεν είχε τελειώσει τίποτα! 

Στο 90' + 1' ο Ματ Σμιθ με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ μείωσε για την ΚΠΡ, που με τον Λουκ Φρίμαν στο 90' + 4' με γρήγορο σουτ μετά από κεφαλιά στην περιοχή σε εκτέλεση φάουλ, ισοφάρισε στο τελικό 2-2, σε μια ηρωική επαναφορά για την ομάδα του Χόλογουεϊ!