Κλοπ: «Αν κάποιος πάψει να είναι σωστός αθλητής, τότε σταματάω»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι θα προτιμούσε να σταματήσει να προπονεί, παρά να προτρέπει τους παίκτες του να κάνουν καθυστερήσεις.



Κλοπ: «Αν κάποιος πάψει να είναι σωστός αθλητής, τότε σταματάω»

Ο Γερμανός τεχνικός έχει δει άλλους να πέφτουν στο χορτάρι για να κερδίσουν φάουλ ή να σταματήσουν το παιχνίδι, αλλά θέλει η Λίβερπουλ να λειτουργεί σε υψηλότερο ηθικό επίπεδο.

«Ναι, πρέπει να είσαι έξυπνος σε διάφορες καταστάσεις. Αλλά αν δεν ακούς σφύριγμα πρέπει να σταθείς όρθιος»είπε ο Κλοπ.

Ο Γερμανός, επίσης, αρνήθηκε πως υπάρχει ευπάθεια ανάμεσα στους παίκτες του, η οποία τους κάνει επιρρεπείς προς το φινάλε των αναμετρήσεων.

«Πρέπει να έχεις επιλογές. Αν δεν έχεις επιλογές, τότε γκρινιάζεις»δήλωσε σχετικά με την απόφαση να αφήσει τους Φιρμίνο, Μανέ και Βαϊνάλντουμ στον πάγκο.

«Το χρειαζόμαστε, το χρειαζόμαστε, το χρειαζόμαστε. Η ένταση μεγαλώνει. Παίζουμε ξανά την Τετάρτη κόντρα στη Στόουκ και το Σάββατο και την Τετάρτη κτλ. Δε μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να χρησιμοποιούμε όλους τους παίκτες. Ο Οξ (Τσάμπερλεν) άξιζε κάθε λεπτό που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, όπως και ο Ντάνιελ (Στάριτζ). Ο Μίλνερ το αξίζει κάθε φορά. Αν δε χρησιμοποιείς αυτούς τους παίκτες, τότε είναι πραγματική σπατάλη ποιότητας»συμπλήρωσε.

Δημήτρης Κουντούρης