Σίφουνας η Γουότφορντ, το γύρισε η Κρίσταλ Πάλας!

Με το εμφατικό 3-0 πέρασε από την έδρα της Νιούκαστλ η Γουότφορντ, που πήρε προβάδισμα ασφαλείας στο ημίχρονο και τελείωσε την δουλειά στο δεύτερο. Μοιρασμένα κουκιά στο Σουόνσι – Μπόρνμουθ (0-0), την ώρα που η Κρίσταλ Πάλας έκανε την ανατροπή απέναντι στην Στόουκ και επικράτησε με σκορ 2-1!



Σίφουνας η Γουότφορντ, το γύρισε η Κρίσταλ Πάλας!

Με τον Μάρφιν Ζέχελαρ να κάνει εντυπωσιακό παιχνίδι στο αριστερό άκρο της άμυνας, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα αν και δυσκολεύτηκε στην αρχή απέναντι σε αυτήν του Ράφα Μπενίτεθ, βρήκε τα γκολ που έψαξε και πήρε ακόμη ένα τρίποντο μέσα στην σεζόν.

Εξαιρετικό το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος κερδίζει και τον Γουίλ Χιουζ. Σκόρερ σε ακόμη ένα ματς ο νεαρός Άγγλος, που άνοιξε το σκορ σε συνδυασμό με τον συμπαίκτη του για να έρθει και το 2-0 σαν... μαχαιριά στην καρδιά, με τον Γέντλιν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος. Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο όσον αφορά την αποδοτικότητα, πέραν φυσικά του τρίτου γκολ των “σφηκών” από τον Γκρέι στο 62’ και έτσι δεν είχαμε μια ανατροπή.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, η Στόουκ προηγήθηκε με τον Τσερντάν Σακίρι στο 53ο λεπτό, αλλά η Κρίσταλ Πάλας του Ρόι Χότζον συνήλθε αμέσως και με ίσως τον κορυφαίο της φέτος, τον Ρούμπεν-Λόφτους Τσικ, έφτασε στο 1-1 τρία λεπτά αργότερα. Το "Σέλχαστ Παρκ" κόντεψε να πέσει στις καθυστερήσεις, στο δεύτερο λεπτό των οποίων ο Μαμαντού Σακό βρέθηκε στο σωστό σημείο για να φέρει τούμπα το ματς και να χαρίσει στους Λονδρέζους την πρώτη νίκη στην σεζόν μετά από αυτήν επί της Τσέλσι με την οποία είχε κάνει "σεφτέ".

Δεν έμελλε να υπάρξει γκολ στο Σουόνσι – Μπόρνμουθ, με την πρώτη (για την ακρίβεια) να βρίσκει δίχτυα αλλά να βλέπει τον διαιτητή να ακυρώνει το τέρμα του Βιλφρέντ Μπονί.