Απίστευτη (!) ιστορία με Λάμπαρντ διηγήθηκε ο Φέρντινταντ

Το λόγο που σταμάτησε να μιλά με τον καλύτερο φίλο της ποδοσφαιρικής του νιότης αποκάλυψε μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο «NFL Show» ο Ρίο Φέρντιναντ.



Απίστευτη (!) ιστορία με Λάμπαρντ διηγήθηκε ο Φέρντινταντ

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για τις σχέσεις του με τον Φρανκ Λάμπαρντ, οι οποίες έχουν περάσει από χίλια μύρια κύματα και ο λόγος κυριολεκτικά… δεν υπάρχει!

«Έχω αφιερώσει ένα κεφάλαιο του βιβλίου μου για αυτή την ιστορία. Με τον Λάμπαρντ μεγαλώσαμε μαζί στη Γουέστ Χαμ. Από τα 16 έως τα 21 κάναμε τα πάντα μαζί αλλά στη συνέχεια ακολουθήσαμε διαφορετικούς δρόμους. Εγώ πήγα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτός στην Τσέλσι. Από τότε σταματήσαμε να μιλάμε! Δεν τέθηκε ποτέ ως θέμα συζήτησης, απλά σταματήσαμε να μιλάμε…»

«Δεν μισούμε ο ένας τον άλλο αλλά δεν ερχόμασταν σε επαφή για να μην εκμεταλλευτεί ο ένας κάποια πληροφορία που θα έπαιρνε από τον άλλο και είχε να κάνει με την κόντρα των ομάδων μας. Ο βαθμός της συμπάθειας μειώθηκε επειδή ήταν πλέον ένας άνθρωπος που… ’’άπλωνε χέρι’’ σε τρόπαια που κυνήγαγα κι εγώ!»

«Πλέον οι σχέσεις μας έχουν αποκατασταθεί. Ήρθε και στα τελευταία μου γενέθλια. Αυτό που μπορεί να κάνει ο αθλητισμός στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου είναι εντελώς παρανοϊκό. Θυσιάζονται τα πάντα στο βωμό της νίκης…» τα λόγια του.