Βγάζει τον «Μπεκς» από τη δύσκολη θέση

Χωρίς τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ακόμη κι αν αυτός υπογράψει εν τέλει συμβόλαιο συνεργασίας με τη μορφή δανεισμού, θα παραταχθεί η Τότεναμ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την προσεχή Κυριακή, όπως τόνισε ο Χάρι Ρέντναπ.



Βγάζει τον «Μπεκς» από τη δύσκολη θέση

Ο «Μπεκς» από το μεσημέρι της Δευτέρας έχει ξεκινήσει προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της λονδρέζικης ομάδας, έπειτα από συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τη διοίκηση των «σπιρουνιών». Σε περίπτωση που όλα παραμείνουν ως έχουν, ο Άγγλος σούπερ σταρ θα επιστρέψει στην Αμερική στις 10 Φεβρουαρίου για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Λ.Α. Γκάλαξι ενόψει του νέου πρωταθλήματος των ΗΠΑ που ξεκινάει τον Μάρτιο. Αν ωστόσο, η επιθυμία του Μπέκαμ και της Τότεναμ γίνει πραγματικότητα και οι δύο πλευρές δεσμευτούν με συμβόλαιο, τότε ο 35χρονος άσος θα παραμείνει στο Λονδίνο μέχρι τον Μάρτιο και μάλιστα, θα αγωνιστεί ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως και να ‘χει, παρά την αισιοδοξία του Χάρι Ρέντναπ για τις υπογραφές, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, υποστήριξε πως ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Κυριακή, λόγω του χαμηλού επιπέδου ετοιμότητάς του. «Δεν πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στη Γιουνάιτεντ, ακόμη κι αν μέχρι τότε έχει υπογράψει συμβόλαιο. Δεν είναι έτοιμος για να ανταπεξέλθει αμέσως στις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες για να επανέλθει στο ανώτατο αγωνιστικό επίπεδο» τόνισε ο προπονητής της Τότεναμ.

Η συγκεκριμένη δήλωση, πιθανότατα θα ήχησε πολύ καλά και στα αυτιά του έμπειρου ποδοσφαιριστή, αφού θα αντιμετώπιζε την πρώην και αγαπημένη ομάδα του, με τη φανέλα μιας άλλης αγγλικής, παρά τους δικούς του ισχυρισμούς περί επιστροφής στο Νησί μόνο για χάρη των «κόκκινων διαβόλων».