Κόντε: «Από τους καλύτερους στον κόσμο ο Κλοπ»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, για τον συνάδελφο του στη Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, συμπεριλαμβάνοντάς τον ανάμεσα στους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο.  



Κόντε: «Από τους καλύτερους στον κόσμο ο Κλοπ»

Ο Ιταλός δεν έχει κερδίσει ακόμα τον Γερμανό, αφού η Τσέλσι είχε μια ισοπαλία και μία ήττα κόντρα στη Λίβερπουλ την περσινή σεζόν. 

Οι δυο τους είναι γνωστοί για την ενέργειά και το πάθος που μεταδίδουν από τον πάγκο και ο Κόντε έδωσε μια εξήγηση για την ενθουσιώδη συμπεριφορά τους.

«Πιστεύω ότι μας αρέσει να ζούμε το παιχνίδι με ένταση και πάθος και να είμαστε στη γραμμή για να βοηθάμε τους παίκτες μας»δήλωσε ο Ιταλός.

«Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να μη δείχνουμε αυτό το πάθος, και για μένα είναι πολύ δύσκολο να δω το παιχνίδι καθήμενος. 

Θεωρώ τον Κλοπ έναν από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Πιστεύω ότι η Λίβερπουλ είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Έχουν έναν καλό προπονητή, μια καλή ταυτότητα και εξαιρετική οργάνωση. Ειδικά επιθετικά είναι πολύ επικίνδυνοι, οπότε πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή. Αλλά έχουμε δουλέψει πολύ καλά για να προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στη Λίβερπουλ», είπε ο Κόντε ενόψει του ντέρμπι στο «Άνφιλντ».

Δημήτρης Κουντούρης