Καντσέλσκις: «Να μείνει ο Άσγουορθ μέχρι το τέλος της σεζόν»

Ο Αντρέι Καντσέλσκις πιστεύει ότι ο Ντέιβιντ Άνσγουορθ πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της Έβερτον, μέχρι το τέλος της σεζόν.



Καντσέλσκις: «Να μείνει ο Άσγουορθ μέχρι το τέλος της σεζόν»

Ο Άνσγουορθ έχει αναλάβει προσωρινά χρέη πρώτου προπονητή μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν, αλλά στα πέντε παιχνίδια που έχει κοουτσάρει, η Έβερτον έχει κερδίσει μόνο ένα. 

Παρόλα αυτά, ο Καντσέλσκις πιστεύει ότι αυτός και ο Ντάνκαν Φέργκιουσον είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για να οδηγήσουν τα "ζαχαρωτά" αυτή τη σεζόν.

«Είναι καλύτερο αν η Έβερτον κρατήσει Άνσγουορθ και Φέργκιουσον μέχρι το τέλος της σεζόν», δήλωσε ο 48χρονος.

«Αν έρθει νέος προπονητής θα χρειαστεί χρόνο να δει τους παίκτες και κάποιοι λένε "δε θέλω αυτόν, θέλω νέο παίκτη", κάτι που θα σημαίνει έξτρα χρήματα.

Δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο γι' αυτούς τους δύο. Ο Ντάνκαν έχει δουλέψει πολλά χρόνια εκεί, μαζί και με τον Κούμαν και τον Μαρτίνες, ενώ ο Άνσγουορθ είναι ένας πρώην παίκτης που καταλαβαίνει τι γίνεται μέσα στην ομάδα και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις.

Δε νομίζω ότι είναι μεγάλο πρόβλημα γι' αυτούς. Οι οπαδοί θα τους βοηθήσουν γιατί τους αγαπούν, οπότε και πάλι, πιστεύω ότι πρέπει να τους κρατήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν», είπε ο Καντσέλσκις.

Δημήτρης Κουντούρης