Τετραετές στον Φελαϊνί η Παρί!

Έτοιμη να κάνει δικό της τον Μαρουάν Φελαϊνί για την ερχόμενη τετραετία είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, που φέρεται να έπεισε τον Βέλγο μέσο να ντυθεί στα χρώματά της τον ερχόμενο Ιανουάριο.



Τετραετές στον Φελαϊνί η Παρί!

Την ώρα που στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέγεται πως κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια να βρουν την χρυσή τομή και να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της ομάδας, τα δημοσιεύματα στην Γαλλία δίνουν και παίρνουν για μυστικές του συζητήσεις με την Παρί, οι οποίες μάλιστα εικάζεται πως είχαν και αίσια κατάληξη.

Λέγεται για την ακρίβεια πως δεν έχει συμφωνηθεί ο μισθός του, στον οποίο θέλει μια γενναία αύξηση για να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά πως του έχει προσφερθεί τετραετές και τα άλλα… θα τα βρούνε, ενώ τονίζεται και το ενδεχόμενο να υπάρξει προ-συμφωνηθέν συμβόλαιο για το καλοκαίρι, όταν και θα είναι ελεύθερος.

Μοιάζει αρκετά ρεαλιστικό το δεύτερο σενάριο εάν αληθεύουν οι φήμες για ενδιαφέρον, με την Παρί να έχει στον αυχένα της την UEFA για το Financial Fair Play και να ψάχνεται να πουλήσει σημαντικά «χαρτιά» της για να βάλει στα ταμεία της πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ.