Το γκολ της Σίτι το έβαλε ο Γκουαρδιόλα! (Video)

Το κατά πόσο είναι μεγάλος προπονητής, ο Πεπ Γκουαρδιόλα το αποδεικνύει με την... πλάκα που κάνει στους συναδέλφους του στην Πρέμιερ Λιγκ και βεβαίως -για να φτάσουμε στο... σημείο Α- με όσα λέει στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση. Μέρος από τις συμβουλές του έπιασε ο φακός, σε ένα βίντεο που αποδεικνύει πως ίσως το γκολ της Μάντσεστερ Σίτι με την Φέγενορντ να μην το έβαλε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, αλλά ο... ίδιος ο Πεπ.



Το γκολ της Σίτι το έβαλε ο Γκουαρδιόλα! (Video)

Σίγουρα θα μασάνε την γλώσσα τους όσοι ισχυρίζονταν πως θα “βουλιάξει” στην Πρέμιερ Λιγκ ο πρώην προπονητής των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, με τις πράξεις του να κλείνουν αρκετά στόματα. Έχει κάνει τις μεταγραφές του, έχει κρατήσει τον κορμό και... συνεχίζει.

Ανάμεσα στις επιλογές του βρίσκεται και ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος μάλλον δεν ήταν ότι δεν υπολογιζόταν από τον Πεπ, αλλά ότι προετοιμαζόταν για να φτάσει να είναι το μηχανάκι που είναι σήμερα. Αποτελεί σημαντικότατη μονάδα ο Άγγλος εξτρέμ στο σύνολο της Μάντσεστερ Σίτι, και θυμίζει ξανά εκείνον τον εντυπωσιακό νεαρό που είχαμε πρωτογνωρίσει στην Λίβερπουλ, κάτι στο οποίο έχει τεράστια συνεισφορά ο προπονητής του.

Το αυτό αποδεικνύεται και από το βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Γκουαρδιόλα να δίνει οδηγίες στον ποδοσφαιριστή του για να φτιάξει το παιχνίδι του στον χώρο. Το που να φέρει το σώμα του, που να έχει κοιτάξει πριν, ποιο να είναι το σημείο εκκίνησής του προς την αντίπαλη περιοχή. Όλα. Και είναι τόσο παραστατικός, που αλίμονό του τού Στέρλινγκ αν δεν τα είχε καταλάβει.

Το απόσπασμα δεν είναι φρέσκο, αλλά από την προετοιμασία της ομάδας, σίγουρα όμως δείχνει την αρχή της έξτρα βελτίωσης ενός ποδοσφαιριστή με απίστευτη έκρηξη και ταχύτητα αλλά και το προπονητικό χάρισμα του Πεπ.