Την τύχη στα χέρια της η Τσέλσι

Ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν για να επιστρέψει από εκεί με την πρόκριση. Η Τσέλσι, μετά την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα από τη Ρόμα στο Ολίμπικο, φιλοξενείται από την Καραμπάκ στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και εκείνη αποφασίζει για το μέλλον της στη διοργάνωση.  



Την τύχη στα χέρια της η Τσέλσι

Οι «μπλε», με νίκη θα βρεθούν στους «16», όμως ενδέχεται να είναι αρκετός και ο ένας βαθμός, αν η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν πάρει νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο του 3ου ομίλου, Ρόμα.

Ο Αντόνιο Κόντε είδε την ομάδα του κάνει πολλά λάθη στο αμέσως προηγούμενο ματς του τουρνουά στην Αιώνια πόλη, απ' όπου οι Πρωταθλητές Αγγλίας έφυγαν με το εις βάρος τους 3-0, ωστόσο, πήραν ένα μεγάλο δώρο από την ισοπαλία της Καραμπάκ με την Ατλέτικο και κάπως έτσι κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους ενόψει του αποψινού ματς που διεξάγεται νωρίτερα από την παραδοσιακή ώρα (19:00).

Το αποτέλεσμα της Τσέλσι θα περιμένουν οι «ροχιμπλάνκος», που είτε με δική τους νίκη, είτε με ισοπαλία και ήττα των «μπλε», θα παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης...