Φέρντιναντ: «Η Λίβερπουλ δεν ξέρει άμυνα... »

Την αδυναμία της Λίβερπουλ να ισορροπήσει επίθεση και άμυνα, έπειτα από αυτό που υπέστη στο ματς με τη Σεβίλλη το βράδυ της Τρίτης, τόνισε ο Ρίο Φέρντιναντ στο BT Sport. «Και τα τρία γκολ που δέχθηκε, μπορούσε να τ' αποφύγει» είπε ο παλαίμαχος στόπερ για το 3-3 στην Ανδαλουσία.  



Φέρντιναντ: «Η Λίβερπουλ δεν ξέρει άμυνα... »

Ο Άγγλος νυν σχολιαστής στο συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο, σχολίασε:

«Αυτό που συμβαίνει σε αυτή την ομάδα είναι ότι αρχίζει και εμφανίζεται πλέον αμφιβολία ακόμα και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, για τα ατομικά λάθη... Κάθε γκολ που δέχθηκε η Λίβερπουλ, θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. Το πέναλτι του Μορένο, το φάουλ του Μορένο, η κεφαλιά που έπρεπε να έχει διώξει αλλού ο Κλαβάν κι όχι προς τα κάτω στο κόρνερ στο τέλος...

Είναι κρίσιμη στιγμή για τον σύλλογο και ο προπονητής θα πρέπει να βρει τρόπο να ανυψώσει ξανά το ηθικό των παικτών και να πάρει κάποια θετικά στοιχεία από το παιχνίδι. Η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να συνδυάσει επίθεση και άμυνα. Δεν ξέρει να αμύνεται. Παίζει καλά στην επίθεση, όμως, όταν καλείται απλά να διαχειριστεί το παιχνίδι και να απορροφήσει την πίεση, δεν μπορεί να το κάνει».