Κλοπ: «Σταματήσαμε τελείως να παίζουμε»

Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά του πρώτου ημιχρόνου πήγαν... περίπατο για τη Λίβερπουλ στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Σεβίλλη, με τον Γιούργκεν Κλοπ να δηλώνει ότι η ομάδα του σταμάτησε τελείως να παίζει ποδόσφαιρο στην επανάληψη και γι' αυτό διαμορφώθηκε το τελικό 3-3.  



Κλοπ: «Σταματήσαμε τελείως να παίζουμε»

Ο Γερμανός τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος και ένα δεύτερο ημίχρονο στο οποίο δεν παίξαμε καθόλου. Σταματήσαμε τελείως να παίζουμε και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο ματς και να πάρει τον βαθμό. Στο πρώτο μέρος είχαμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά με την εμφάνισή μας, όμως έπειτα έγιναν όλα...

Το φάουλ, η κεφαλιά, το πέναλτι... Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος. Δεν υπάρχει κάτι κακό να πούμε για το πρώτο ημίχρονο που κάναμε, όμως πρέπει να παραμένεις στο παιχνίδι κι εμείς δεν το κάναμε. Θέλαμε να συνεχίσουμε να ελέγχουμε το παιχνίδι και μετά το πρώτο γκολ της Σεβίλλης, αλλά ήμασταν παθητικοί και μείναμε πίσω. Πάλεψαν οι αντίπαλοί μας και ασφαλώς τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς έπρεπε να κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά...».

Πλέον η Λίβερπουλ, αρκεί απλά να πάρει τη νίκη επί της Σπαρτάκ Μόσχας στο Άνφιλντ στην τελευταία αγωνιστική, ώστε να τερματίσει και πρώτη στο γκρουπ.