Κάνει πάρτι στο ημίχρονο η Λίβερπουλ

Η ισοπαλία της Σπαρτάκ Μόσχας νωρίτερα σήμαινε πως η Σεβίλλη έπαιρνε από σήμερα την πρόκριση με νίκη, αλλά το αυτό κάνει η Λίβερπουλ, που είναι φανταστική και προηγείται με σκορ 3-0. Κολλημένη στο μηδέν η Σίτι, πίσω στο σκορ στην Γερμανία η αδιάφορη Τότεναμ.



Κάνει πάρτι στο ημίχρονο η Λίβερπουλ

Όσον αφορά την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις από το το 2ο λεπτό με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο από κόρνερ, ενώ με πανομοιότυπο τρόπο σκόραρε ένα 20λεπτο αργότερα ο Σαντιό Μανέ για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ για να κάνει το 2-0. Με no look τελείωμα προ κενής εστίας έκανε στο μισάωρο ο Φιρμίνο, για να τελειώσει μια και καλή το ματς και μαζί και την πρόκριση των “κόκκινων” ως πρώτοι.

Στην Γερμανία η Τότεναμ βλέπει τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να είναι αυτός που την χωρίζει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον Τογκολέζο στράικερ να επιστρέφει στην αποστολή και το αρχικό σχήμα των Βεστφαλών μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα για να σκοράρει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να στείλει την BVB στο UEFA Europa League. Ωστόσο παραμένει πρώτη στην ισοβαθμία με την Ρεάλ Μαδρίτης, που διαλύει τον ΑΠΟΕΛ (4-0 ημίχρονο).

Όσον αφορά την Σίτι, έμεινε ως επί το πλείστον μακριά από τον καλό της εαυτό απέναντι στην Φέγενορντ στην Ολλανδία και το 0-0 είναι αρκετά φυσιολογικό.