«Τρελάθηκε» με ερώτηση για Μχιταριάν ο Μουρίνιο

Τον εκνευρισμό του Ζοσέ Μουρίνιο προκάλεσε ερώτηση δημοσιογράφου για τη μη χρησιμοποίηση του Χένρικ Μχιταριάν στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Νιούκαστλ το περασμένο Σάββατο (18/11).



«Τρελάθηκε» με ερώτηση για Μχιταριάν ο Μουρίνιο

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την αυριανή (22/11) εκτός έδρας αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» με τη Βασιλεία για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά η συζήτηση «άναψε» όταν στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Αρμένιου άσου.

«Ο Μχιταριάν δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Νιούκαστλ γιατί είχαμε πολλές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι φοβερό που κάθε φορά απολογούμαι για κάποιον παίκτη που δεν αγωνίζεται. Για τον Σμόλινγκ, τον Μαρσιάλ, τον Ράσφορντ… Όποτε δεν έβαζα τους τελευταίους δύο να παίζουν μαζί, ψάχνατε το λόγο και ρωτάγατε συνεχώς πότε θα συνυπαρξουν στο γήπεδο. Τώρα που το έκανα με ρωτάτε γιατί άφησα έξω τον Μχιταριάν; » ενώ συνέχισε αναφερόμενος στους παίκτες που προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών.

«Ο Ζλάταν θα βρίσκεται στον πάγκο. Δεν είναι ακόμη σε θέση να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα. Ο Μπαϊγί έχει καλές πιθανότητες να επιστρέψει το Σάββατο απέναντι στην Μπράιτον» τα λόγια του «Special One».