Τρία χρόνια... απόλυτης μετριότητας με Πιούλις

Με μόλις δύο νίκες από τον περασμένο Απρίλη, δίχως θετικές επιδόσεις στην επίθεση και με την ομάδα πλέον να χάνει και την δυναμική της στα μετόπισθεν, ο Τόνι Πιούλις δεν γινόταν να παραμείνει άλλο στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ.  



Τρία χρόνια... απόλυτης μετριότητας με Πιούλις

Οι διοικούντες τους «baggies», μετά και τη νέα βαριά ήττα (4-0) από την Τσέλσι, το απόγευμα του Σαββάτου, πήραν την απόφαση να απομακρύνουν τον Τόνι Πιούλις από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η ομάδα βρίσκεται στη 17η θέση και προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος για την προσπάθεια επιβίωσης, μάλλον φαίνεται φυσιολογική η αλλαγή προσώπου στην άκρη του πάγκου.

Η αλήθεια, πάντως, για τον 59χρονο τεχνικό και την παρουσία του στο «Χόθορνς», είναι πως δεν ξέφυγε ποτέ από τη μετριότητα.

Πέρα από τις μόλις δύο νίκες στα τελευταία 21 ματς πρωταθλήματος, πράγμα που σημαίνει ότι από τον περασμένο Απρίλη μόλις δύο «τρίποντα» έχουν χαροποιήσει τη Γουέστ Μπρομ, στο σύνολό τους, οι αριθμοί της ομάδας με τον Πιούλις δεν είχαν θετικό πρόσημο.

Σε 106 παιχνίδια σε αυτή την 3ετή παραμονή του στο «τιμόνι», ο πρώην, πλέον, προπονητής του κλαμπ, είχε 31 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 44 ήττες.

Ακόμα χειρότερα, οι «baggies» πετύχαιναν λιγότερο από ένα γκολ ανά ματς, με 105 τέρματα σε 106 αγώνες...