Πεπ: «Αγουέρο και Ζέσους μαζί, μόνο... με τον Μεντί»

Τον λόγο που στο τακτικό κομμάτι δεν μπορεί να ταιριάξει μαζί στην επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι τους Αγουέρο και Ζέσους εξήγησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που έκανε λόγο για τη δυσκολότερη απόφαση την οποία καλείται να πάρει σε κάθε ματς, ώστε να χρησιμοποιεί πότε τον Αργεντινό και πότε τον Βραζιλιάνο...  



Πεπ: «Αγουέρο και Ζέσους μαζί, μόνο... με τον Μεντί»

Τη διαφορά κάνει η... απουσία του Μεντί. Και με δεδομένο πως ο Γάλλος μπακ δεν μπορεί να επιστρέψει πριν από τον Απρίλη λόγω της ρήξης χιαστών, δεν μπορούν οι Αγουέρο και Ζέσους να βρεθούν ταυτόχρονα στη γραμμή κρούσης των «πολιτών».

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε:

«Οι δυο τους έχουν διαφορετικές ικανότητες και τους αξίζει να παίζουν σε κάθε ματς. Ωστόσο, βρίσκομαι μπροστά σε μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση γιατί δεν γίνεται να βρίσκονται ταυτόχρονα στο γήπεδο αν δεν υπάρχει ο Μεντί. Όταν παίζει ο Μπέντζαμιν, τότε μπορεί ο εξτρέμ να κάνει κίνηση πιο κεντρικά.

Ο Ντελφ δεν μπορεί να το κάνει αυτό και ελλείψει Μεντί, ο Σανέ κινείται μόνο στην πτέρυγα, οπότε Αγουέρο και Ζέσους δεν γίνεται να παίξουν μαζί. Είναι πολύ δύσκολη η απόφασή μου για τον Αγουέρο και τον Ζέσους όταν είναι και οι δύο καλά για να παίξουν».