Στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τα... αμόρε τους, οι «μπλε»

Ανάσες χαλάρωσης για τους Αλβάρο Μοράτα και Νταβίντε Τζαπακόστα, οι οποίοι συνοδευόμενοι μετά των γυναικών τους, επισκέφτηκαν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στο Λονδίνο. 



Στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τα... αμόρε τους, οι «μπλε»

Να το ρίξουν έξω μετά την «τεσσάρα» επί της Γουέστ Μπρομ, είπαν οι δυο ποδοσφαιριστές των «μπλε», οι οποίοι «βόλταραν» με τις WAGS τους στην «Winter Wonderland».

Τόσο ο Ισπανός επιθετικός με την γυναίκα του Αλίς Καμπέλο, όσο και ο Ιταλός δεξιός μπακ με την κοπέλα του, Μορένα Ουρζίνι φαίνεται πως απολαμβάνουν την ζωή τους στο Λονδίνο, αλλά και την παρουσία τους στο εν λόγω θεματικό πάρκο της αγγλικής πρωτεύουσας.

Το «παρών» έδωσε επίσης στην Winter Wonderland και ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι και νυν της ¶στον Βίλα Τζον Τέρι, που το έριξε στα χοτ ντογκ, μαζί με την γυναίκα του Τόνι και τα δυο του παιδιά.

Chelsea forward Alvaro Morata and wife Alice Campello visited Winter Wonderland on SundayBlues right back Davide Zappacosta and girlfriend Morena Urzini went to the theme park tooZappacosta  posted a photo of himself shooting a bow and arrow, while Morata watched onFormer Chelsea captain John Terry and his wife Toni were at the theme park earlier on Sunday

Aston Villa captain JT was joined by daughter Summer and son Georgie, who won a stuffed dog