Μπράιτον-Στόουκ (Preview)

Η «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, κλείνει απόψε (22:00) με την μεσαίων στρωμάτων αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπράιτον και Στόουκ.



Μπράιτον-Στόουκ (Preview)

Συνέχεια στην «ξέφρενή» τους πορεία στο αγγλικό πρωτάθλημα θέλουν να δώσουν οι «γλάροι», οι οποίοι αν και νεοφώτιστοι, στέκονται αξιοπρεπώς στην φετινή σεζόν.

Απέναντι στους «potters», οι οποίοι βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματά τους, επιζητούν βαθμό η βαθμούς, αφ’ ενός για να διασφαλίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή τους στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και αφ’ εταίρου για να ελπίζουν σε καλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, η ομάδα του Μαρκ Χιούζ θα «κυνηγήσει» το διπλό, ώστε να απομακρυνθεί κι άλλο από την «επικίνδυνη ζώνη», αποκτώντας διαφορά ασφαλείας πέντε βαθμών, από την 18η Γουέστ Χαμ.

Παράλληλα θέλει να «αναρριχηθεί» στις μεσαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, «εξανεμίζοντας» το -3 από την σημερινή της αντίπαλο, αλλά και την Χάντερσφιλντ, με την οποία μοιράζεται η Μπράιτον την 9η θέση με 15 πόντους.

Αναφορικά με τις απουσίες, οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Στιβ Σίντγουελ, ο οποίος είναι τραυματίας. Στον αντίποδα η Στόουκ δεν υπολογίζει τους Μπάτλαντ και Κάμερον, που είναι επίσης τραυματίες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπράιτον: Ράιαν, Μπρούνο, Ντάφι, Ντανκ, Μπονγκ, Νόκερτ, Στέφενς, Πρόπερ, Ιζγκιέρδο, Γκρος, Μάρεί

Στόουκ: Γκραντ, Σόκρος, Βίμερ, Ζούμα Άλεν, Φλέτσερ, Ντιούφ, Πίτερς, Σακίρι, Ραμαντάν, Τσούπο-Μοτίνγκ.