Αζάρ: «Μπορούμε να πιάσουμε τη Σίτι»!

Βέβαιος πως η Τσέλσι διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα για να καλύψει την απόσταση των 9 βαθμών που τη χωρίζουν αυτή τη στιγμή από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Εντέν Αζάρ.  



Αζάρ: «Μπορούμε να πιάσουμε τη Σίτι»!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής (με δύο γκολ) της χθεσινής νίκης των «μπλε» στην έδρα της Γουέστ Μπρομ (4-0), πήρε ως παράδειγμα το περσινό… comeback της ομάδας του που τελικά της χάρισε τον τίτλο!

«Η Μάντσεστερ Σίτι νικά πολλά παιχνίδια, αλλά ακόμα μπορούμε να καλύψουμε την απόσταση! Πέρυσι πήραμε 12 ή 13 συνεχόμενες νίκες, επομένως γιατί να μην το δοκιμάσουμε και τώρα; Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να το επαναλάβουμε», ήταν η πρώτη ατάκα του Βέλγου επιθετικού, που συνέχισε αναφερόμενος στην άνετη νίκη επί των «baggies»:

«Χθες δείξαμε σπουδαίο χαρακτήρα, σημειώσαμε 4 γκολ και δεν δεχτήκαμε. Θέλουμε να παίζουμε έτσι κάθε εβδομάδα. Είχαμε την ιδανική νοοτροπία».

Τι έχει να πει όμως για την προσωπική του απόδοση και τα δύο σημαντικά γκολ που σημείωσε; «Σαφώς και είναι καλό να σκοράρεις. Για εμένα δεν είναι το σημαντικότερο, αλλά τουλάχιστον με βοηθά στον τομέα της αυτοπεποίθησης. Πέτυχα δύο γκολ, όμως αυτό που μετράει είναι ότι νικήσαμε το ματς».