«Ατσαλάκωτη» και 2η η Τσέλσι!

Χωρίς να συναντήσει σθεναρή αντίσταση, η Τσέλσι νίκησε εκτός έδρας τη Γουέστ Μπρομ με το εμφατικό 4-0 και ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην 2η θέση της Πρέμιερ Λιγκ!  



«Ατσαλάκωτη» και 2η η Τσέλσι!

Από το πρώτο ημίχρονο έθεσε τις βάσεις για το τρίποντο η ομάδα του Κόντε, με τους Μοράτα (17'), Αζάρ (23') και Αλόνσο (38') να δίνουν ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα τους. Ο Βέλγος βρήκε ξανά δίχτυα στο 62'  και κλείδωσε το τρίποντο.

Κάκιστη εικόνα από τους γηπεδούχους, κατώτεροι των περιστάσεων και έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο στις εξέδρες, που είδε την ομάδα να υποχωρεί στην 17η θέση.

Το ματς:

Έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της. Μόλις 21 λεπτά χρειάστηκε η Τσέλσι για να σκορπίσει, από το πρώτο ημίχρονο, τη Γουέστ Μπρομ και να θέσει γερές βάσεις για το τρίποντο!

Από την αρχή της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές του Αντόνιο Κόντε επέβαλλαν το ρυθμό τους και περιόρισαν σημαντικά τις επιθετικές επελάσεις των γηπεδούχων. Η υπεροχή τους, μάλιστα, μετουσιώθηκε σε γκολ στο 17' με πρωταγωνιστή τον Άλβαρο Μοράτα.

Ήταν η στιγμή που οι «μπλε» ανέβασαν για τα καλά στροφές και αποφάσισαν να… τελειώσουν την αντίπαλο! Στο 23' ο Αζάρ έκανε τα πάντα πιο εύκολα, γράφοντας το 2-0, ενώ στο 38' ήταν η σειρά του Μάρκος Αλόνσο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα των «baggies» και να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο! Απογοήτευση στις τάξεις των γηπεδούχων και γιουχαΐσματα από το κοινό τους μόλις ο διαιτητής σφύριξε για τη λήξη των πρώτων 45 λεπτών.

H… φούρια των «μπλε» συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Η Γούεστ Μπρομ ήταν ανήμπορη να αντιδράσει και τελικά το πλήρωσε ακριβά, στο 62' με τον Αζάρ να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο συνολικά της Τσέλσι στο αποψινό παιχνίδι!

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτε άλλο. Η απογοήτευση ήταν έκδηλη τόσο στον πάγκο όσο και εντός αγωνιστικού χώρου. Η Τσέλσι είχε πάρει αυτό που ήθελε και σταδιακά έριχνε το τέμπο, αφού στο μυαλό της είχε και το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας για το Τσάμπιονς Λιγκ ενάντια στην Καραμπάκ! Χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, όμως εν τέλει η ιστορία έγραψε άνετη νίκη με σκορ 4-0 για τους ποδοσφαιριστές του Κόντε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, ΜακΌλεϊ, Έβανς, Χεγκάζι, Γκιμπς, Λίβερμορ, Μπάρι, Κριχόβιακ (46' Γιάκομπ), Φίλιπς (84' ΜακΚλιν), Ροντρίγκες (70' Μπουρκ), Ροντόν

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Ζαπακόστα, Φάμπρεγας (67' Nτρίνκγουότερ), Καντέ (77' Γουίλιαν), Μπακαγιόκο, Αλόνσο, Αζάρ (71' Πέδρο), Μοράτα