Χότζον: «Περίμενα τον Ρούνεϊ στο Μουντιάλ…»!

Αφού πρώτα επεσήμανε ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν χρωστά απολύτως τίποτα στην εθνική Αγγλίας, το αντίθετο μάλιστα, ο Ρόι Χότζον εξέφρασε την έκπληξη του για το γεγονός ότι ο επιθετικός της Έβερτον αποφάσισε να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και να μην παλέψει για μια θέση στο ερχόμενο Μουντιάλ!  



Χότζον: «Περίμενα τον Ρούνεϊ στο Μουντιάλ…»!

Με αφορμή την αναμέτρηση με τα «ζαχαρωτά» και τη νέα συνάντησή του με τον αρχισκόρερ των «τριών λιονταριών», ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας αναφέρθηκε στο τέλος εποχής του ποδοσφαιριστή με την Αγγλία.

«Πίστευα ότι θα συνέχιζε την προσπάθεια για να πάει στο Μουντιάλ. Μου προκάλεσε έκπληξη όταν ανακοίνωσε ότι σταματά. Μιλήσαμε με μηνύματα μετά από αυτό. Οι αποφάσεις αυτές είναι των ποδοσφαιριστών», ήταν το πρώτο σχόλιο του άλλοτε προπονητή της εθνικής Αγγλίας και συνέχισε:

«Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ότι η Αγγλία του χρωστά, εκείνος τίποτα! Έδωσε όλο του το είναι στην εθνική και περισσότερα από όσα έπρεπε ή περίμενε κανείς. Και μόνο το ρεκόρ του τα λέει όλα. Ξέρω ότι είχε καλούς λόγους για να αποσυρθεί, παρόλο που ήταν παθιασμένος με το εθνόσημο. Τα σκέφτηκε πολύ προσεκτικά προτού ενημερώσει για την απόφασή του τον Σάουθγκεϊτ».