Γκουαρντιόλα: «Μπορούμε να βελτιωθούμε»!

Δεν επαναπαύεται ποτέ! Παρά το γεγονός ότι η φετινή Μάντσεστερ Σίτι σκορπά τον… τρόμο εντός και εκτός συνόρων, ο Πεπ Γκουαρντιόλα επεσήμανε ότι ακόμη δεν έχουμε δει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της ομάδας του.  



Γκουαρντιόλα: «Μπορούμε να βελτιωθούμε»!

Θεωρεί λοιπόν ότι οι «πολίτες» δεν έχουν φτάσει στο… πικ της απόδοσής τους, εστιάζοντας στην ανάγκη να διορθώσουν τις ατέλειές τους ενόψει του απαιτητικού αγωνιστικού προγράμματος του Δεκεμβρίου.

«Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Αυτό που νιώθω είναι ότι ακόμα υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Εάν αναλύσεις μόνο το αποτέλεσμα, η συζήτηση είναι συγκεκριμένη. Πρέπει, όμως, να λάβεις υπ'όψη και το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου, να σκεφτείς τι πρόκειται να συμβεί και να προσπαθήσεις να βελτιωθείς», ήταν το σχόλιο του Καταλανού τεχνικού, ο οποίος συνέχισε επιβεβαιώνοντας ότι ο Κουν Αγουέρο θα είναι στη διάθεσή του για το προσεχές ματς ενάντια στη Λέστερ:

«Επέστρεψε πριν από δύο ημέρες. Συναντήθηκε με έναν γιατρό και είναι τέλεια. Είναι μια χαρά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ναι, σίγουρα θα είναι μαζί μας για το επόμενο ματς».