Τουλάχιστον 190 live παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ, σκέψεις για ματς βράδυ Σαββάτου!

Αλλάζει και πάλι το τηλεοπτικό τοπίο στην Πρέμιερ Λιγκ! 190 λόγους για να στηθούν απέναντι από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους θα έχουν οι Βρετανοί από την σεζόν 2019-20 και μετά, με το νέο πακέτο να προσφέρει ζωντανή κάλυψη σε τουλάχιστον τόσους αγώνες. Δεν σταματούν εκεί οι διαφοροποιήσεις, αφού γίνονται σκέψεις και για ορισμό αναμέτρησης τα σαββατιάτικα βράδια!



Τουλάχιστον 190 live παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ, σκέψεις για ματς βράδυ Σαββάτου!

Την ώρα που υπάρχουν γενικές εξελίξεις στα τηλεοπτικά, έρχεται η συγκεκριμένη αλλαγή με τα μίνιμουμ 22 πρόσθετα ματς για να κάνει ακόμη πιο εμπορικό ένα πρωτάθλημα που δεν σταματάει ποτέ να κερδίζει νέους φανς.

Φυσικά στην μάχη για το συγκεκριμένο πακέτο έχουν μπει αυτομάτως το «Sky Sports» και το «BT», αλλά δεν αποκλείεται οι πάροχοι να είναι διαφορετικοί, με τις αμερικάνικες «Apple» και «Amazon» να θέλουν να μπουν δυναμικά στο κόλπο. Βέβαια δεν είναι καθόλου απλή η υπόθεση και αναμένεται να περάσει από αρκετά στάδια και αρκετές προσφορές για να οριστικοποιηθεί.

Από ‘κει και πέρα, και όσον αφορά το ματς του Σαββάτου με -λογικά- ώρα έναρξης (σ.σ ώρα Ελλάδας) ή 21:45 ή 22:00, η ιδέα βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, μιας και αφενός υπάρχει συγκεκριμένη δομή όσον αφορά το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ την συγκεκριμένη ημέρα (σ.σ συνήθως με ένα ματς στις 14:30, πέντε στις 17:00 και το τελευταίο στις 19:30), ενώ αφετέρου μπαίνει στην συζήτηση και η διαχείριση τηλεοπτικού υλικού όπως δημοφιλέστατων τηλεοπτικών σόου σαν το «X Factor».