Επανέρχεται η Λίβερπουλ για Φαν Ντάικ

Το «πράσινο φως» στους ιθύνοντες την Λίβερπουλ να επανέλθουν για την απόκτηση του Βίργκιλ φαν Ντάικ τον χειμώνα, άναψε ο προπονητής της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ, με τον προπονητή της Σαουθάμπτον, Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, να χαρακτηρίζει αβέβαιο το μέλλον του παίκτη.



Επανέρχεται η Λίβερπουλ για Φαν Ντάικ

Ρεπορτάζ της «Mirror» αναφέρει, πως η πρόσφατη τοποθέτηση του Αργεντινού τεχνικού των «Αγίων», αναφορικά με την πολύκροτη μεταγραφική υπόθεση του Ολλανδού αμυντικού, φανερώνει νέα κινητοποίηση των ανθρώπωντων «κόκκικων», να επανέλθουν για την περίπτωσή του τον Γενάρη.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας τονίζει, πως ο Γερμανός κόουτς της Λίβερπουλ, έδωσε το «ok» στους διοικούντες την ομάδα να στραφούν εκ νέου για την περίπτωση του 26χρονου στόπερ, στην προσεχή περίοδο των μεταγραφών.

Επιπλέον στο αυριανό παιχνίδι στο «Άνφιλντ», όπου οι δυο εμπλεκόμενες ομάδες αναμετρούνται για την 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ (17:00), ο Κλοπ θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει μια «γεύση» από τον φαν Ντάικ, που βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική του λίστα, από την περασμένη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.