Οσβάλντο: «Προτίμησα το μπάρμπεκιου και τις μπύρες»!

Η τρέλα του... χτύπησε κόκκινα κι αποφάσισε να κάνει κάτι το οποίο θα τον γέμιζε πολύ περισσότερο απ' όσο το έκανε πλέον το ποδόσφαιρο. Ο Ντάνι Οσβάλντο δήλωσε ότι προτίμησε τις μπύρες και το μπάρμπεκιου παρά τη μπάλα και αποσύρθηκε στην ηλικία των 30 ετών, με τη Μπόκα Τζούνιορς να είναι η τελευταία του ομάδα.  



Οσβάλντο: «Προτίμησα το μπάρμπεκιου και τις μπύρες»!

Το 2013 είχε αποτελέσει το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα του Αργεντινού επιθετικού έναντι 17 εκατ.ευρώ κι όμως κατάφερε να... τα κάνει μαντάρα όταν τσακώθηκε με τον Φοντέ και πλέον δεν τον χωρούσε το «St.Mary's».

Μιλώντας για την απόφασή του ν' απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο για να... ασχοληθεί με τη ροκ μουσική και πράγματα που τον ικανοποιούσαν στον μέγιστο βαθμό, είπε:

«Αποφάσισα να αποχωρήσω από τη Μπόκα, αφού συνεχώς δεξιά κι αριστερά άκουγα σχόλια...

Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Φοβόμουν τους ανθρώπους. Δεν το άντεχα άλλο. Είχα προτάσεις από την Κίνα και από ομάδες του Champions League αλλά δεν μου κέρδιζαν το ενδιαφέρον.

Είχα αρχίσει να μισώ αυτό που αγάπησα. Προτιμούσα τελικά το... μπάρμπεκιου και τις μπύρες παρά το ποδόσφαιρο.

Θέλεις να γελάσεις; Τον Δεκέμβρη του 2016 ο Σαμπάολι με πήρε τηλέφωνο όταν ήταν στη Σεβίλλη και μου είπε “Ντάνι, χρειάζομαι έναν επιθετικό και δεν με νοιάζει τι θα κάνεις μακριά από το γήπεδο”. Του απάντησα πως ήταν οι μέρες του Cosquin Rock Festival και μου είπε “το ξέχασα, ναι εννοείται, να πας...”. Μιλάμε για δύο τρελούς ανθρώπους»