Ντάρμπισαϊρ... η «επιστροφή»

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, βοηθώντας παράλληλα την Μπέρμιγχαμ να φτάσει στον τελικό του Λιγκ Καπ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα του "Σ.Αντριους", ανυπομονεί να αποδείξει ότι μπορεί να επανέλθει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.



Ντάρμπισαϊρ... η «επιστροφή»
«Ολοι περιμένουν το ματς με τη Γουέστ Χαμ. Είναι λογικό αφού και οι παίκτες έχουμε μεγάλη αγωνία, πόσο μάλλον οι οπαδοί μας. Είμαστε μόλις δυο βήματα από την κατάκτηση ενός τροπαίου και δεν έχεις συχνά αυτή την ευκαιρία» τόνισε ο Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος το Σάββατο σκόραρε δύο φορές στο 4-1 επί της Μίλγουολ στο Κύπελλο.
 
Στη συνέχεια μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα και για την επιλογή του να αφήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. «Δεν έχω πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελα. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα αν έκανα την καλύτερη επιλογή, όμως τώρα νομίζω ότι μπορώ να επανέλθω. Ο προπονητής μου έλεγε συνέχεια ότι θα έρθει η ευκαιρία μου και νομίζω ότι τώρα θα βοηθήσω και την ομάδα αλλά και τον εαυτό μου ώστε κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Αγγλία με κανονική μεταγραφή» τόνισε ο πρώην παίκτης της Μπλάκμπερν.