Λούκας Μόουρα μέσω.. Γουίλιαμ και Κίνας για Τσέλσι!

Τον Λούκας Μόουρα της Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει στο «μάτι» η Τσέλσι σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, το οποίο... βάζει στην εξίσωση της υπόθεσης και τον Γουίλιαμ, που έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από την Κίνα. 



Λούκας Μόουρα μέσω.. Γουίλιαμ και Κίνας για Τσέλσι!

Συγκεκριμένα ρεπορτάζ του «10 Sport» που αναδημοσιεύεται επίσης και από την «Daily Mail» αναφέρει, πως οι «μπλε» εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Βραζιλιάνου εξτρέμ των Παριζιάνων, ο οποίος μετά την μετακίνηση των Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ στο Παρίσι, έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Το γαλλικό Μέσο τονίζει, πως ο γαλλικός σύλλογος αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 27 εκ λίρες (30 εκ ευρώ) για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον τονίζεται πως τα χρήματα της μεταγραφής του Μόουρα, θα τα βρει η Τσέλσι  από μια πολύ πιθανή πώληση του Γουίλιαμ, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» ομάδας του κινεζικού πρωταθλήματος.

Η περίπτωση του 25χρονου εξτρέμ από την Βραζιλία είναι προσιτή για τους πρωταθλητές Αγγλίας, καθώς η Παρί αναζητά εναγωνίως οικονομικούς πόρους ώστε να ισοσκελίσει τα έξοδα από τις δυο δαπανηρές μεταγραφές ύψους 400 εκ ευρώ των Νεϊμάρ και Εμπαπέ, ελέω Financial Fair Play.