Τσεχ: «Πρέπει να κατακτήσει για να αποδείξει η Τότεναμ»

Για την αναγκαιότητα της κατάκτησης ενός τροπαίου από την Τότεναμ εάν θέλει να αποδείξει ότι τα τελευταία χρόνια έχει προοδεύσει, μίλησε ο Πετρ Τσεχ, τερματοφύλακας της μισητής και πρώην μιας ακόμη παραδοσιακής αντιπάλου (Τσέλσι).



Τσεχ: «Πρέπει να κατακτήσει για να αποδείξει η Τότεναμ»

Ο Τσέχος πορτέρο έδωσε συνέντευξη με αφορμή το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο λονδρέζικες ομάδες που έρχεται αυτό το σαββατοκύριακο, λέγοντας πως εάν οι Spurs θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν όσα ακούγονται γι’ αυτούς πρέπει να μην τελειώνουν τις σεζόν τους ως δεύτεροι.

«Τα τελευταία χρόνια η Τότεναμ βρίσκεται σε επίπεδο που διεκδικεί κάτι, που τερματίζει πάνω από εμάς, αλλά εάν θέλει να αποδείξει πως υπάρχει πρόοδος πρέπει να κερδίσει ένα τρόπαιο. Όταν ήμασταν εμείς σε αυτήν την κατάσταση πάντα κερδίζαμε κάτι. Όσον αφορά την δική μας περίπτωση είναι νωρίς στην σεζόν και μπορούν να αλλάξουν πολλά.

Γενικά, η επιτυχία είναι σίγουρα το να κερδίζεις τρόπαια. Εμείς ήμασταν υπό πίεση τα τελευταία χρόνια, (σ.σ ήμασταν) απογοητευμένοι που δεν είχαμε κερδίσει τον τίτλο, αλλά κερδίζαμε το Κύπελλο. Στο τέλος θέλαμε να έχουμε πάντα μια κούπα», σχολίασε.