Λόφτους Τσικ: «Με κράτησε πίσω η Τσέλσι, δεν έχω μιλήσει με Κόντε»

Για κατάσταση στην οποία όφειλε να φανεί πνευματικά δυνατός και να κάνει υπομονή, μίλησε ο Ρούμπεν Λόφτους - Τσικ, επαναλαμβάνοντας τα λεγόμενα και του πατέρα του, αφού δήλωσε ότι παρέμεινε στάσιμος τα τελευταία χρόνια στην Τσέλσι. «Δεν έχω επαφή με τον Κόντε» πρόσθεσε...



Λόφτους Τσικ: «Με κράτησε πίσω η Τσέλσι, δεν έχω μιλήσει με Κόντε»

Ο νεαρός χαφ που στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «τριών λιονταριών», το βράδυ της περασμένης Παρασκευής απέναντι στη Γερμανία στο «Γουέμπλεϊ» έδειξε αρκετά από τα καλά του ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στους «μπλε», μέχρι να πάρει μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού στην Κρίσταλ Πάλας, το φετινό καλοκαίρι. 

«Χρειάζεται να είσαι δυνατός πνευματικά για να το υπομείνεις όλο αυτό... Θεωρώ πως δεν εξελίχθηκα όσο θα έπρεπε τα τελευταία χρόνια κι έμεινα στάσιμος γιατί ενώ υπήρχαν οι ευκαιρίες, δεν τις έπαιρνα. Καταλαβαίνεις εύκολα τη διαφορά μεταξύ της προπόνησης και της συμμετοχή σε αγώνα υψηλού επιπέδου. Σου προσφέρει πολλά ο χρόνος συμμετοχής στα ματς, αλλά δεν μπορούσα να πάρω όσο χρόνο θα ήθελα. Από τη μέρα της μεταγραφής και μετά δεν έχω επαφή με τον Κόντε. Δεν έχουμε μιλήσει...» ήταν τα λόγια του διεθνή χαφ.