Έρικσεν: «Νιώθουμε ασφάλεια στην Τότεναμ»!

Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις κορυφαίων ποδοσφαιριστών! Όπως για παράδειγμα ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος αποθέωσε τη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Τότεναμ, επισημαίνοντας ότι άπαντες στις τάξεις της ομάδας νιώθουν… ασφάλεια που αποτελούν μέλη της!  



Έρικσεν: «Νιώθουμε ασφάλεια στην Τότεναμ»!

«Πολλά έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και πολλά άλλαξαν! Ειλικρινά, τα πάντα! Τόσο εκτός, όσο και εντός γηπέδων. Όλα έχουν πάει ακριβώς όπως χρειάζονταν για το καλό της Τότεναμ. Όλοι θέλαμε να γίνουμε τοπ ομάδα και αυτό προσπαθήσαμε. Νομίζω ότι βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στο να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Δανός μεσοεπιθετικός!

Φυσικά, η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει και στον… πρωτεργάτη της αγωνιστικής ανάκαμψης των «σπιρουνιών», τον προπονητή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο! Ο Έρικσεν ρωτήθηκε για την επιρροή του Αργεντινού στην ομάδα και, όπως αναμενόταν, τα λόγια του ήταν εγκωμιαστικά:

«Έχει δώσει σταθερότητα όχι μόνο σε εμένα αλλά σε όλη την ομάδα. Έχει εμπιστοσύνη σε όλους και τους δίνει χρόνο συμμετοχής. Αυτό είναι το σημαντικότερο για έναν ποδοσφαιριστή. Να νιώθει άνετα, να είναι ενήμερος για τα πάντα και να μην σκέφτεται τίποτε άλλο πέραν από το ποδόσφαιρο. Όλοι μας έχουμε συμβόλαια μακράς διάρκειας και νιώθουμε ασφαλείς εδώ. Είναι το ιδανικό μέρος για να συνεχίσει κάποιος την καριέρα του».