Ιρλανδία- Δανία (Preview)

«Ώρα Μουντιάλ» για την Ιρλανδία, η οποία απόψε στις 21:45 στην εντός έδρας ρεβάνς με τους Δανούς με την ισοπαλία (0-0) της Κοπεγχάγης, θα επιζητήσει την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2002. 



Ιρλανδία- Δανία (Preview)

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο «Πάρκεν», το Σάββατο, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία, το Έιρε καλείται στο  στάδιο «Aviva» του Δουβλίνου, να κάμψει την αντίσταση των Σκανδιναβών και να «σφραγίσει» την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Η Ιρλανδία, η οποία στην πρώτη αναμέτρηση του «Πάρκεν» στάθηκε στο ύψος της, έχει την μοναδική ευκαιρία στην έδρα της να κάμψει την αντίσταση των Δανών και να επιστρέψει στους ομίλους της κορυφαίας διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη, μετά από δεκαέξι χρόνια.

«Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μπάλα, να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο να πάρουμε το ματς. Πρέπει να είμαστε εκρηκτικοί και να παίξουμε επίθεση. Έχουμε ταλέντο. Θα ήταν πολύ καλό να είχαμε έναν δυναμικό σκόρερ, αλλά από τη στιγμή που δεν έχουμε, τότε θα πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους.

Έχουμε προσπαθήσει εδώ και μερικά χρόνια να βρούμε αυτούς τους τρόπους να σκοράρουμε δίχως έναν συγκεκριμένο στράικερ. Όλοι έχουν τη σωστή νοοτροπία για τη μάχη που έρχεται...» είπε ο Μάρτιν Ο'Νιλ στη συνέντευξη Τύπου.