Ετοιμάζεται για... ιστορικό ντεμπούτο ο Σολάνκε

Καλά – καλά δεν έχει κάνει ντεμπούτο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, έχει βρεθεί βασικός σε αγώνα της Λίβερπουλ μονάχα στο Λιγκ Καπ και πλέον ετοιμάζεται να βρεθεί στην 11άδα της εθνικής ανδρών της Αγγλίας, στο φιλικό με τη Βραζιλία, το βράδυ της Τρίτης στο «Γουέμπλεϊ».  



Ετοιμάζεται για... ιστορικό ντεμπούτο ο Σολάνκε

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, κάλεσε και τον νεαρό επιθετικό των «κόκκινων» μαζί με τον Κουκ της Μπόρνμουθ και τον Γκαν της Νόριτς, στην τελευταία αποστολή για το 2017, ώστε να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες μετά και το παιχνίδι με τη Γερμανία την περασμένη Παρασκευή.

Ο Σολάνκε, που έχει αγωνιστεί εννέα φορές ως αλλαγή με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού για να κάνει ντεμπούτο στο τμήμα ανδρών των «τριών λιονταριών» και ανέφερε:

«Το ποδόσφαιρο είναι τρελό και όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Οφείλεις κάθε φορά να είσαι έτοιμος να προσφέρεις. Έχει να κάνει με την πίστη στον εαυτό σου και την αυτοπεποίθηση. Είναι τρελό, αλλά και όνειρο κάθε παιδιού να παίξει στο Γουέμπλεϊ απέναντι σε μια τόσο ιστορική εθνική ομάδα όπως η Βραζιλία».