Ανέλαβε ρόλο σε βιετναμέζικη ακαδημία ο Γκιγκς

Επικεφαλής της γνωστότερης ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Βιετνάμ θα είναι και επίσημα από τις 20 Νοεμβρίου ο Ράιαν Γκιγκς.



Ανέλαβε ρόλο σε βιετναμέζικη ακαδημία ο Γκιγκς

Ο Ουαλός τεχνικός αποδέχτηκε την προσφορά της Promotion Fund of Vietnamese Football Talents FC (PVF) και ετοιμάζεται να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρότζεκτ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν καθώς η προσπάθειές του για εύρεση συλλόγου δεν καρποφόρησαν.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε πριν από λίγο καιρό διαθέσιμος να αναλάβει τις τύχες μιας εκ των Έβερτον και Λέστερ. Οι δύο σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ ωστόσο έριξαν αλλού την προσοχή τους μετά τις απολύσεις των Ρόναλντ Κούμαν και Κρεγκ Σέξπιρ, με τις «αλεπούδες» να έχουν ήδη αναπληρώσει το κενό αποσπώντας την υπογραφή του Κλοντ Πιέλ.

Έτσι, ο 43χρονος κόουτς θα συλλέξει προς το παρόν εμπειρίες δουλεύοντας με το... μέλλον του αθλήματος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτήσει άμεσα σύμμαχο στη νέα αυτή προσπάθεια καθώς και ο Πολ Σκόουλς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη συγκεκριμένη ακαδημία, με τον άλλοτε συμπαίκτη του Γκιγκς στους «κόκκινους διαβόλους» να προορίζεται για τη θέση του τεχνικού συμβούλου.